• Szex tartalmú RPG játékot fejleszt a Studio Fow
  • A Kickstarteren gyűjt pénzt

A fejlesztők és a kiadók játékon belüli szexhez való hozzáállását az elmúlt évtizedben jól megismerhettük: a GTA San Andreas a Hot Coffee botrány miatt került a középpontba, az elmúlt év végén pedig a Valve tiltotta ki a szexjátékokat a Steamről. A Studio Fow, ami azáltal lett hírhedt, hogy számítógépes karaktereket használt vesz CG pornóvideok készítéséhez, most úgy döntött, hogy játékfejlesztésbe kezd, de marad a kaptafánál.

Első játékuk a Subverse címet kapta, ami műfaját tekintve egy taktikai RPG/SHMUP hibrid, a feladat pedig egy űrhajó, a Mary Celeste irányítása, legénység toborzása, és persze a női társakkal intim kapcsolat kialakítása. A galaxis felfedezése a Maff Effect sorozatra hasonlít, de a Subverse kifejezetten explicit tartalmat ígér, erre utal már a Kickstarter kampány felütése is: "Egyedül vagyunk az univerzumban? Mi van ott kint? És ami a legfontosabb... Meg tudjuk-e d*gni?"  

n26zhrdqmdxvnuvrzij84j-970-80.jpg

Erre kezdett el gyűjtést indítani a Studio Fow. Ősidők óta ismert a mondás, hogy szexszel mindent el lehet adni, és ez különösen érvényes a Subverse esetében. A játékosok zabálják az ötletet, a közel 130 ezer dolláros cél már majdnem tízszerese összejött, és a gyűjtésből még kilenc nap hátra van. Megdöbbentő.

A Subverse minimum 20 órányi játékot kínál, két eltérő harci stílust, és kilenc idegent, akikkel ágyba lehet bújni. Az egyes adományozási szintek nevei is sokat mondók, így van Asstronomer, Big Bang Theorist, sőt Studio 69 VIP is, a legnagyobb összeget (kb. 1000 dollár) adományozók pedig a saját fétisüket is beépíthetik a Subverse szexjelenetei közé, a Studio Fow pedig mindent elkövet majd, hogy azok a lehető legrealisztikusabbak legyenek.

Kíváncsian várjuk, hogy ezt melyik platform fogja felvállalni, a megjelenést 2020 júniusára tervezik a Studio Fow szakijai.