Teljesen megszokott, hogy a Bethesda játékai kisebb nagyobb hibákkal jelennek meg, úgy mint beakadó karakterekkel, lebegő tárgyakkal és egyebekkel -- a többség ezek felett szemet huny, ám, ha egy olyan súlyos probléma merül fel, ami játszhatatlanná teszi a programot, azt már nehéz egy legyintéssel elintézni. Most pontosan ez történt a Fallout 4-ben.

Nem is egy játékos fedezte fel azt a súlyos hibát, aminek hatására, a játék egyszerűen kilép. A szóban forgó eset egy Settlement küldetés során fordul elő, ami arra kér, hogy menjünk el Monsignorbe, ám odafele menet, összeomlik a játék, és még csak hibaüzenet sincs. Az nem világos, hogy pontosan mikortól jelent veszélyt a Monsignorbe való utazás, bár egyes elméletek szerint a Valentine-nal való találkozás, vagy bizonyos mennyiségű terület felfedezése után fordul elő a dolog. Csak az biztos, hogy mind a három platform érintett, hathatós megoldás pedig még nincs.

Mos a Bethesdán a sor, hogy kiadjanak egy javítást, ami nem csak ezt, hanem a nemrégiben felfedezett, végtelen pénz hibát, meg a többi rendellenességet is eltűntesse. Addig viszont, jobb, ha elkerüljük Monsignort.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!