• Az Insomniac elkészíteni a Sunset Overdrive 2-t
  • Az IP náluk van, így nem függnek kizárólag a Microsofttól
  • De egy kiadóra így is szükségük lenne
  • Sunset Overdrive teszt

A Sunset Overdrive az egyik első nagy, egyszemélyes mókát kínáló Xbox One-exkluzív cím volt még 2014-ben, és igencsak szórakoztatóra sikerült, hála egyedi stílusának és kellemes humorának. Ugyanakkor nem döntött eladási rekordokat, úgyhogy a Microsoft jelenleg nem nagyon érdeklődik a folytatás iránt.

Pedig az Insomniac szívesen megcsinálná a Sunset Overdrive 2-t, meg is írták egy ezt firtató kérdésre Twitteren, hogy tulajdonképpen csak egy kiadót kéne találniuk, és ők már neki is állnának a programnak. Merthogy a jogok az Insomniacnál vannak, nem a Microsoftnál, szóval gyakorlatilag bármelyik kiadóhoz hozzácsapódhatnának.

A kérdés az, lát-e valamelyik nagy cég potenciált a Sunset Overdrive 2-ben. A Microsoft megragadhatná az alkalmat, hogy legyen egy exkluzív cím az Xbox One X-hez, de ott a Sony is, aminek az Insomniac jelenleg a Spider-Mant fejleszti. Szóval nyugodtan megbízhatnák a csapatot a Sunset Overdrive 2 elkészítésével, amennyiben tetszik nekik az, amit a Spider-Mannel csináltak. Reméljük a legjobbakat.