A tavasszal érkező, indie fejlesztésű Sunset belső nézetes játék lesz, amelyben egy házvezetőnő bőrébe bújhatunk bele. Ez persze ne riasszon el senkit, a történet nem a takarításról szól, hanem egészen másról.

Az 1970-es években játszódó történet szerint hősünk, Angela Burnes turistaként érkezett a kitalált dél-amerikai városba, San Bavónba, ám ottléte alatt új rezsim került az ország élére, így nem tudott hazamenni. Ezért munkát kénytelen vállalni a rezsimmel szemben álló dr. Gabriel Ortegánál: ő lesz a doki luxuslakosztályának házvezetője.

A csavar a történetben, hogy miközben Angela megkezdi szokásos naplementekor elvégzendő munkáját, kitör a forradalom. A játék folyamán végig a penthouse-ban leszünk (ami szerencsére nem kicsi, nagyjából egy '90-es évekbeli FPS pályájának méretét kell elképzelni), és lényegében a játék abból áll, hogy hősünkkel felfedezzük a lakást, nyomokat keresünk, amelyekből megtudhatjuk, alkalmazónk milyen kapcsolatban van a forradalommal, és milyen kapcsolatban akarunk lenni mi Ortegával. Utóbbi teljes mértékben rajtunk áll, reakcióink az eseményekre – a felfedezett dolgokra és az ablakon kívül eszkalálódó forradalomra – fogják befolyásolni ezt.

A Sunset a tervek szerint tavasszal jelenik meg PC-re, de a játék honlapján már előrendelhetjük.