Ritka alkalom, mikor szabadon, kötöttségek nélkül osztogathatunk egy-egy játékhoz valamilyen extrát nyújtó kódot, de most ismét nekünk kedvezett a szerencse: a Vostok Gamesnek hála 1000 játékos Premium előfizetéssel bővítheti a fiókját!

A Survariumról

A Survarium egy poszt-apokaliptikus online FPS az egykori S.T.A.L.K.E.R-t is készítő csapatból verbuválódott Vostok Gamestől, melynek története szerint a természet az emberiség ellen fordult. A cél ezért nem is más, mint a nyers, tiszta túlélés, mlghozzá három játékmódban: co-op, PvP és PvE szerepel a palettán, a játék pedig ingyenes (egyelőre csak a PvP modul működik, de mint tudjuk, ami késik, az nem siet).

A játékosok felfedezőket, afféle sztalkereket alakítanak, feladataik pedig a GSC GameWorld korábbi sorozatában látottakhoz hasonlítanak: küldetéseket teljesítenek, frakciókba tömörülnek, mutánsokkal küzdenek... azaz tipikusan világvégi dolgokat művelnek.

A vállalkozó szelleműek a kész változat kiadásakor férfiként és nőként egyaránt próbára tehetik majd magukat a három fő játékmódban: kooperatív végigjátszás -- itt a sztori küldetéseit csinálhatjuk meg barátainkkal karöltve; szabad játék -- itt a szimpla túlélés a cél; Team Combat -- két csapatra osztott kompetitív játék.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A NYEREMÉNY

Ezúttal sem kérünk sokat a kulcsért, sőt: az új kvízmodulnak hála az oldalra történt bejelentkezést követően (ehhez értelemszerűen regisztrálnotok kell a PC Guru Online-ra) tényleg csak két kattintás jelentkezni. Mivel 1000 kulcsot osztunk ki (melyeket hullámokban küldünk ki, a PC Guru profil regisztrálásánál használt e-mail címre), ezért -- remélhetőleg -- minden érdeklődőnek jut egy.

De mit is ad ez a misztikus kulcs? Egy hétnyi Premium előfizetést és 5000 játékbeli valutát, amit például fegyverekre és egyéb kiegészítőkre lehet költeni a Survarium virtuális boltjában. Ne is szaporítsuk tovább a szót: sok sikert, jó játékot!

KULCSOT AKAROK