A többség már a nyári szünetnek örvend, a többiek pedig vagy élvezik vagy szenvedik a meleget, de tartozz akármelyik csoporthoz, a heti megjelenések között találhatsz kedvedre valót.

Redout 2 (PS5, PS4)

A Wipeout és az F-Zero nyomdokaiban járó Redout második része nem csak a nosztalgiázni vágyóknak, hanem az újonnan jövőknek is megmutatja, milyen is lenne hajmeresztően képtelen sebességgel versenyezni. Az antigravitációs versenyek új királya 36 versenypályával, testreszabható járgányokkal ésdobhártyaszaggató zenével várja a gyorsulás szerelmeseit.

Discovery Tour: Viking Age (PS5, PS4)

Nyári estékre nem is kell jobb kikapcsolódás, mint egy laza felfedezés észak-európában, harc  és mindenféle kötelezettség nélkül. Az eredetileg az Assassin’s Creed Valhalla részeként megjelent Discovery Tour: Viking Age immáron önállóan is megvásárolható azok számára, akik nem költenének csak emiatt a játékra, vagy csupán oktató célzattal használnák azt.

Resident Evil 2, 3, 7 (PS5)

Természetesen tudjuk, hogy a Resident Evil 2, 3 és 7 nem igazi újdonság, hiszen már jó ideje kaphatók, sőt játszhatók PlayStation 5-ön is, de immáron megkapták saját, az új eszköz képességeit kihasználó verziójukat is. Ha eddig kimaradt volna, akkor most érdemes beruházni rá, de ha megvan az előző generációs verzió, akkor ingyen behúzhatod az új változatot.

További megjelenések