Eltelt egy újabb hét, szóval itt az ideje újra számba venni, milyen játékokkal örvendeztetett meg minket a PS Store. Akad itt tinihorrort idéző sztori, posztapokaliptikus steampunk akció és egy ötéves RPG felújított változata is..

The Quarry (PS5, PS4)

  • Ár: 25 690 Ft (Standard Edition) / 29 490 Ft (Deluxe Edition)
  • PS Store adatlap

A választásokon alapuló, narratívára épülő The Quarry a játékosokat a Hackett's Quarry kilenc tinédzserének szerepébe helyezi, akik mindannyian bulizni akarnak a nyári tábor utolsó napjának megünneplésére. A jó hangulat hamar gyászosba fordul, amikor "véres helyiek" és egy másik baljós fenyegetés színre lép, és a poklot szabadítják rá a gyanútlan csoportra.

SpellForce 3 Reforced (PS5, PS4)

  • Ár: 13 990 Ft (Standard Edition) / 20 990 Ft (Complete Edition)
  • PS Store adatlap

Megérkezett a 2017-es SpellForce 3 konzolos változata, a Reforced, ami egyszerre vált elérhetővé PS5-re és PS4-re. Eme változatban feljavították a grafikát, átdolgozták a térképeket, fejlesztettek a játékmeneten és bekerült a játékba egy új játékmód is, a Journey Mode.

Industria (PS5)

1989. november 9-én leomlott a berlini fal – ezzel a valós eseménnyel indít az Industria című FPS. Hősnőnk, Nora e jeles nap éjszakáján éppen pihen, amikor kollégája és szeretője felhívja a hírrel. Ám Nora és Walter számára a berlini fal leomlása nem örömteli esemény, ugyanis ők Kelet-Berlinben élnek és dolgoznak, egy titkos laborban, ahol a párhuzamosan létező világokat és a mesterséges intelligenciákat kutatják. Miközben politikai nyomás hatására lezárják a labort, az ott fejlesztett ATLAS nevű MI elszabadul, mire Walter úgy dönt, átlép egy párhuzamos világba. Nora pedig utána ered.

További megjelenések