Ugyan kicsit megkésve, de a hónap elején a szivárgást követően végre hivatalosan is fény derült a PlayStation Plus júniusi kínálatára, ami már-már a szolgáltatás a hónap végén esedékes megújulása előfutárának tekinthető. Ennek részeként az előfizetők ebben a hónapban ismét három címet dobhatnak ingyen a kosarukba, ami a God of War, a Naruto to Boruto: Shinobi Striker, és végül, de nem utolsó sorban a Nickelodeon All-Star Brawl.

A Super Smash Bros.-sorozat hosszú ideig egyeduralkodóként üldögélt az univerzumokat összeeresztő, egyszerre kompetitív és családbarát verekedős játékok trónján, azonban az évek során számos kihívója akadt. Ezek egyike lesz várhatóan a Warner Bros. közkedvelt sorozatait egy ringbe terelő, free-to-play MultiVersus, de hasonló babérokra tört a tavaly ősszel debütált Nickelodeon All-Star Brawl is, ami gyerekkori emlékeinket igyekszik megcsiklandozni.

A Nickelodeon All-Star Brawl keretében ugyanis olyan közismert rajzfilmek hőseivel léphetünk a küzdőtérre a különböző játékmódokban, mint a Hé, Arnold!, a SpongyaBob Kockanadrág, a MacsEb, a Jaj a szörnyek!, az Avatár - Aang Legendája, a Korra legendája, a Ren & Stimpy, a Garfield, a Fecsegő Tipegők és sokan mások, a lista pedig kiegészítőkkel azóta is folyamatosan bővül. A szereplők ráadásul a sorozatok ihlette autentikus harctereken csaphatnak össze, ami tovább fokozza a nosztalgiafaktort. A harcrendszer elsajátítása nem túl nehéz, azonban az, hogy valaki tényleg a mesterévé váljon, már gyakorlást és némi ügyességet igényel. 

Nickelodeon All-Star Brawl egy korrekt és egyszerű verekedős alkotás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ami ugyan online és gépi ellenfelekkel is szórakoztató, de leginkább társaságban, a családdal vagy barátokkal mutatja meg igazi arcát. Szülő-gyerek programnak mindenképp ideális választás a közös pontot jelentő rajzfilmhősöknek, mókás hangvételének és könnyed játékmenetnek köszönhetően.