Eltelt egy újabb hét, szóval itt az ideje újra számba venni, milyen játékokkal örvendeztetett meg minket a PS Store. Akad itt vámpíros nyomozósdi, posztapokaliptikus városépítősdi és soulslike túlélősdi.

Vampire: The Masquerade – Swansong (PS5, PS4)

  • Ár: 20 990 Ft Standard Edition / 23 990 Ft Primogen Edition
  • PS Store adatlap

A Vampire: The Masquerade – Swansong története Bostonba kalauzol majd el minket, ahol egy Camarilla ellen elkövetett, brutális leszámolás okait és elkövetőit kell majd felderítenünk. A Herceg három vámpírt bíz meg azzal, hogy a végére járjon eme gyilkosságsorozatnak.

Dolmen (PS5, PS4)

A Dolmen keretében a játékosok egy csöppet sem barátságos, Revion Prime nevű idegen bolygóra kerülnek, ahol egy különleges tulajdonságú "Dolmen" kristályból kell mintát szerezniük, mely megnyitja a valóságok közti interakció kapuját, és ezzel nem csak forradalmasítja az űrfelfedezést, de örökre megváltoztatja az egész világot.

Endzone – A World Apart (PS5)

Az Endzone – A World Apart egy posztapokaliptikus környezetben játszódó városépítő program. Egy globális nukleáris katasztrófa kiirtotta az emberek nagy részét, lerombolta a városokat, így a feladat az, hogy a túlélőknek települést, várost építsünk. Ez azonban nem egyszerű, hiszen az embereket nemcsak a szárazság, de az állandó sugárzás és a toxikus eső is veszélyezteti...

További megjelenések