• 2022-ben jön a következő nagy Sonic-játék
  • Felújítást kap a Sonic Colors is, illetve egy gyűjtemény is érkezik

A Sega tegnap tartotta a Sonic harmincadik születésnapját ünneplő streamet, ahol több újdonságot is lelepleztek: ezek közül a legfontosabb a következő nagy Sonic-játék, amely PC, PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One és Switch platformokra készül, és valamikor 2022 folyamán fog megjelenni. Ennél többet sajnos egyelőre nem tudunk róla – az első teaser videó sem mutat sokat.

Idénre is jut azért újdonság: az egyik a korábban már kiszivárgott Sonic Colors Ultimate, mely az eredetileg 2010-ben megjelent játék felújítása PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra – szeptember 7-én érkezik.

Ehhez kapcsolódóan jön egy kétrészes animációs miniszéria is, a Sonic Colors: Rise of the Wisps, melyben Roger Craig Smith visszatér, mint Sonic hangja.

Végezetül azok sem fognak unatkozni, akik egy kis nosztalgiára vágynak, érkezik ugyanis a Sonic Origins gyűjtemény, amely a Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic & Knuckles, Sonic CD ötöst fogja tartalmazni. Ennek kapcsán egyéb részleteket még nem jelentettek be.

szep-nagy-adag-sonic-erkezik-a-sundiszno-30-szuletesnapjara.jpg