Tavaly szeptemberben került elő egy bírósági dokumentum, amiből kiderült, hogy mi volt a Destiny-sorozat (akkoriban Project Tiger) eredeti ütemterve. E szerint az első résznek kellett volna 2013-ban megjelennie, míg a Destiny 2 2015 szeptemberében érkezett volna meg a boltok polcaira.

Nos, a Destiny valójában egy évet késett az ütemtervhez képest, így néhányan azt gondolták, hogy akkor nyilván a folytatással is ez lesz a helyzet. A Kotaku értesülései szerint tényleg így volt, de aztán valamiért a Bungie eltolta a 2016. szeptemberi megjelenést. Hogy mikorra, az nem derült ki.

Szóval így állunk: egy hivatalosan be sem jelentett játék elavult információkból kigondolt premierje eltolásra került. Addig is, míg kiderül, mikor jön a Destiny 2, ott van nekünk a lassan kifulladó első felvonás, amivel a Bungie mintha egyre kevésbé foglalkoznak. Nagyon úgy tűnik, hogy nagyobb kiegészítők már nem lesznek, tavaszig főleg új térképekkel, tevékenységekkel, eseményekkel és funkciókkal bővítik csak a játékot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!