Szex az Assassin’s Creed II-benA szex a játékokban még mindig tabutémának számít: miközben a legtöbb akciófilmben a főszereplő hölgyek és urak igazi lepedőakrobaták, addig a kis képernyőkön egy kivillanó cici, vagy egy 60-as évekbeli filmekben látható szintet megütő erotikus jelenet már olyannyira kiveri a biztosítékot a cenzoroknál, hogy az ügyet hamarosan a Fox Newsban láthatjuk viszont -– mint például a Mass Effect esetében.

A kiadók persze nem feltétlen bánják, ha szapulják a játékokat, elvégre a negatív reklám is reklám. Mindenki jól jár tehát: a tévéműsornak van min csámcsognia, a játék kellő publicitást kap, a játékos pedig kiélheti kukkolós hajlamait. Éppen ezért várható a Dragon Age: Originsben, a Heavy Rainben, az Alpha Protocolban, a Mass Effect 2-ben is némi erotika, és most kiderült, hogy a Assassin’s Creed II sem hagyja ki az érzékiséget bemutató jeleneteket.

„Ezio nőfaló. Lesz egy kis szex a játékban. Többet nem tudok elmondani.” –- nyilatkozta Benoit Lambert, a játék vezető fejlesztője szűkszavúan. A cenzorok tehát hegyezhetik a ceruzájukat...