Miközben a PC Guru aktuális, októberi számához halloween közeledte miatt egy igazán borzongató teljes játékot csatoltunk a 2016-os Layers of Fear képében, a végső simításokat végeztük a régóta bejelentett, szintén a misztikummal egybenőtt ünnepet megcélzó különszámunkon. A vérrel teli gyümölcs beérett, a Magyar Fangoria Horrormagazinnak emléket állító újság, a Borzongás pedig lassan megérkezik az újságárusokhoz.

Egészen pontosan október 28-tólvehetitek kezetekbe a Borzongást – igen, két nappal a korábban meghirdetett dátum előtt –, mi több, egyenesen a PC Guru Webshopból vásárolhatjátok meg 990 forintos áron.

borzongas-vegleges-borito.jpg

A Borzongás az eddigi legvastagabb és legtartalmasabb magazin, ami horror témában valaha is megjelent Magyarországon. 96+4 oldalon (utóbbi természetesen a borító) esik szó a Fangoriáról és történelméről, a magazin alkotóiról, régi és új filmekről, műfajokról, stúdiókról, videojátékokról, import kiadásokról, valamint könyvekről és filmekről. Ha további részletekre is kíváncsi vagy, ajánljuk figyelmetekbe a Borzongást leleplező cikkünket (link fent).