Már az előző hétre sem lehetett panaszunk, már ami a heti PS Store kínálatot illeti, szeptember első hetében pedig sikerült rádobni még egy lapáttal, hiszen igen komoly újdonságok közül válogathattunk az elmúlt napokban. Nézzük az új megjelenéseket!

Marvel's Avengers

A mozivásznon jelenleg ugyan jól megérdemelt pihenőjüket töltik a Bosszúállók, játékfronton azonban még bőven maradt tennivalójuk a szuperhősöknek: a Marvel's Avengers a téma eddigi legnagyszabásúbb feldolgozása, amely folyamatosan bővülő karakterfelhozatallal, rengeteg küldetéssel és kooperatív játéklehetőséggel várja a képregényes akcióra fogékony játékosokat.

WRC 9

A koronavírus-járvány a rali-világbajnokságot is érzékenyen érintette, így alig néhány fordulót rendeztek meg eddig csupán. Most azonban megérkezett a menetrendszerű hivatalos játék a Kylotonn Racing fejlesztésében, a WRC 9, így mindenki csillapíthatja az éhségét, méghozzá még élethűbb megvalósítás mellett, mint eddig bármikor.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Az utolsó néhány nekifutás fájdalmasan rosszul sikerült a Tony Hawk-széria számára, most azonban eljött az ideje annak, hogy visszatérjünk a franchise fénykorába, a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ugyanis a sorozat első két felvonását hozza el nekünk, egyetlen csomagban kínálva az első és a második rész teljes értékű remake-jét – modern külsővel, de a régi hangulattal.

NBA 2K21

Az éves sportjátékdömpingből természetesen a 2K sem marad ki, akik idén is leszállítják a kosárlabda szerelmesei számára az éves adagjukat. Az NBA 2K21 elhozza a szokásos tartalmi frissítést, később pedig következő generációs változat is várható belőle, melyet a drágább kiadást megvásárlók automatikusan megkapnak a PS5-verzió megjelenésekor.

További megjelenések