Ahogy közeledünk az év végéhez, úgy ritkul a megjelenő játékok száma. Erre a hétre már csak pár apróságot kaptunk, de azért két nagyobb cím is befutott, amik ráadásul éves megjelenésű sorozatok közé tartoznak. Lássuk, miből csemegézhettünk a héten.

Just Dance 2021

Ahogy minden évben, úgy 2020-ban is visszatért a Just Dance sorozat, ami a 2009-es indulása óta nem változott sokat, így ha ismered bármelyik korábbi inkarnációját, akkor pontosan tudod, mire számíthatsz a Just Dance 2021-től.

The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Trilogy

A múlt héten futott be a The Incredible Adventures of Van Helsing 3: Extended Edition, most pedig megjelent a The Incredible Adventures of Van Helsing: Complete Trilogy, amiben a három játék mellett fellelhető a Van Helsing II: Ink Hunt add-on is.

Tesla Force

A 10tons Ltd. viszi tovább azt a vonalat, amit már évekkel ezelőtt megkezdett, avagy szórakoztató lövöldékben párosít témákat, miközben procedurálisan generált missziókban ömleszti az ellenfeleket. A Tesla Force-ban Tesla és társai küzdenek a Cthulhu-mítoszból is származó szörnyetegekkel, de nincs mitől félni, mikor maga Lovecraft is a csapatban van.

Warframe

2014-ben jelent meg PC-re és PS4-re a Digital Extremes kooperatív lövöldéje, ami ezen a héten PS5-re is befutott. Ennek köszönhetően a konzol birtokosai 4K felbontást és 60 fps képfrissítést kapnak, de a PS4-en elért előrehaladásukat sem vesztik el. Sőt, immár az is lehetséges, hogy a PS5-ös játékosok összemérjék tudásukat a PS4-es tulajdonosokkal a Warframe-ben.

További megjelenések