Az eventek leállása egy sajnálatos Steam-oldali hiba miatt volt: egészen a múlt hétig a szerver úgy váltott pályát, hogy 1-2 percre mindig leállt. Miután a Valve megoldotta a problémát, ezért szeretném ismét heti rendszerességgel összehozni a Team Fortress 2 kedvelőket egy kis csatára.

A Mani Admin Plugin rendesen működik a szerveren. Amíg a HLStatX-et nem élesítjük, addig a Mani-féle kezdetleges statisztikakövető-rendszert építettünk be, mely a ''rank'' paranccsal jön elő.

Indult egy nyilvános PC Guru Steam Group is, melyet azért hoztam létre, hogy mindig első kézből értesüljetek az eventek várható időpontjáról. Érdemes csatlakozni a csoporthoz, hiszen így mindig láthatjátok, hogy mikor történt valamiféle változás a szerveren, illetve a beépített naptár is lehetőséget ad a tervezésre. Mindezek mellett sokak álma vált valóra a beépített chatfunkció miatt... És hogy mindezt hogyan érhetitek el? Rendelkeznetek kell egy felinstallált Steam klienssel. Nem szükséges hozzá a Team Fortress 2, de mindenképpen előny. A Steam Groupot az alábbi linken érhetitek el.

Végül, de nem utolsósorban szeretném meghirdetni az eheti Team Fortress 2 eventet, melynek az időpontja:
  • 2008. július 26. (szombat), 19:30
Helyszín a PC Guru Team Fortress 2 szervere.

Mindenkit várunk szeretettel!