A legutóbbi Team Fortress 2 frissítés nem nyerte el minden rajongó tetszését, hiszen egyesek szerint megkérdőjelezhető az új pályák és fegyverek használhatósága, így sokan kíváncsiak, hogy mivel hozzák rendbe a „baklövést” a Valve fejlesztői — de úgy tűnik, már nem kell sokat várni, ugyanis készül a következő nagy update!

A játék hivatalos blogján Greg Cherlin, az egyik fejlesztő ünnepélyesen bejelentette, hogy a következő kaszt, amit alaposan megreformálnak, az a Sniper lesz. Cherlin szerint ez lesz az eddigi legnagyobb frissítés a játék történetében, hiszen rengeteg új pályát és játékmenetbeli változtatást fognak bevezetni, és nem csak az ausztrál mesterlövész kapja meg a magáét, ugyanis egy másik — kicsivel korábban érkező — frissítés keretében a többi kaszton is változtatnak egy s mást.

E jó hír hallatán azonban sokakban felmerülhet a kérdés: mi a helyzet a már régen beígért Xbox 360-os frissítéssel? Nos, a blog tanulsága szerint a fejlesztés megyeget, de csak nehézkesen, hiszen már az alapjátékkal is a konzol memórialimitjét súrolták, a frissítésekkel pedig már át is lépnék azt. Azonban aggodalomra semmi ok, mert pár fortélyos eljárással rengeteg memóriát vissza tudnak nyerni a srácok, de ez a folyamat nagyon nehéz, ezért a késlekedés.

Kíváncsian várjuk, milyen új játékmenetbeli ötletekkel állnak elő a Valve szakemberei, de ha legalább olyan kreatívak lesznek, mint április elsején, akkor minden rendben lesz...