A cég tegnap elkezdte csöpögtetni az információkat a Team Fortress 2 legújabb nagyszabású frissítéséről, az Über Update-ről, amely minden kaszt számára tartogat valamit. Az első napon például -- az új Payload pálya mellett -- a Heavy kapott egy 75 százalékkal gyorsabban felpörgő, de lassabban tüzelő gépfegyvert (Tomislav), egy, az átlagosnál 40 százalékkal nagyobb tárral rendelkező sörétes puskát (The Family Business), és egy The Eviction Notice névre keresztelt szöges boxert.

A Spy kaszt egy 20 százalékkal nagyobbat sebző revolverrel (The Enforcer), és egy Big Earner nevezetű késsel gazdagodott, valamint egy stílusos kiegészítővel: egy szál virággal, amit az áldozatunk holttestére helyezhetünk...

Team Fortress 2: Über Update

A második napon újabb fegyverek érkeztek: a Sniper egy új távcsöves puskát (The Bazaar Bargain) kapott és egy különleges kardot (The Shahanshah), aminek a sebzése 25 százalékkal megnövekszik, ha a használójának életereje a felére csökkent, de ha az életerő ennél több, akkor a kard negyedannyit sebez.

A Demoman egy minden helyzetben jó védelmet biztosító pajzsot (The Splendid Screen), egy kardot (The Persian Persuader), és egy életerő-növelő cipőt (Ali Baba’s Wee Booties) zsebelt be.

Team Fortress 2: Über Update

A frissítés holnap fog megjelenni, de addig még érkezik néhány új felszerelés, valamint láthatjuk a „Meet the Medic” videót, ráadásul egész héten ingyen játszhatunk a Team Fortress 2-vel.