A számtalan, kifejezetten felcsereknek készülő teljesítménypont (achievement) szinte mindegyikére fény derült. Jutalomban részesülünk akkor, ha egy társunkat gyógyítjuk foglalás közben, ha vezetjük a toplistát a játék végén, ha átváltunk egy másik kasztból orvosba, ha sérthetetlenné varázsolunk egy társat, sőt - többek között - akkor is, ha a csontfűrésszel "csont nélkül" - vagyis a melléütéseket mellőzve - megölünk valakit. Természetesen ez csak pár kiemelés a 36 új kitüntetésből, a finomabbakat inkább majd a felfedezés örömére bízzuk. Egy szó, mint száz, a Valve megpróbálja vonzóvá varázsolni a szervereken sajnos még mindig nem túl divatos osztályt - pedig ha valaki megtanul vele ügyesen játszani (ami valljuk be, nem egyszerű), csodákra képes - és az új achievementek bizony ehhez talán elegek lesznek.

Azonban azok számára, akiket nem vonz a gyógyítás művészete, egy másik hír is kiszivárgott a napokban: úgy tűnik, hamarosan bővül a programban elérhető pályák száma, ráadásul nem is eggyel, hanem egyből néggyel. Míg három az állítólagosan gigasikernek örvendő Capture Point játékmódot hivatott változatossá tenni - a felmérés valószínűleg Xboxon készült -, addig egy a PC-s szerverek zömén állandóan futó CTF térkép lesz. A CP_Badlands egy sivatagos terület lesz, a CP_Bridge-en a központban egy méretes nagy híd, és annak fői foglalnak helyet, a CP_Cloak és a CTF_Cloak pedig egy azonos környezetben játszódó, egyelőre ismeretlen pálya lesz majd. Várjuk őket sok-sok szeretettel.

Kiegészítés: Felkerült a galériába jó pár kép, melyek a napokban készültek, mikor is ]{redenc apánk is belekóstolhatott a játékba. Ezen felbuzdulva csatlakoztam hozzá én is, illetve dragon83 koma. Az igazi akkor lett volna, ha NightBagoly is becsatlakozik, de szerencsétlent elragadta a járvány, és most otthon kínlódik az ágyában. Jó nézegetést! - Darths