Még bő egy hónapig várjuk sok szeretettel az írásaitokat a PC Guru megújult Tesztelj Velünk pályázatára. Igyekeztünk a lehetséges témakörök számát is megnövelni, épp ezért most már nem csak régebbi, hanem aktuális játékokról is írhattok teszteket, valamint film- és sorozatkritikáitokat is nagy szeretettel és érdeklődéssel várjuk, ha inkább azon a terepen szeretnétek megmutatni, mit tudtok.

A nyertes 3 havi PC Guru előfizetéssel gazdagodhat. Ez azonban még nem minden, hiszen a legjobb írások természetesen továbbra is felkerülnek a PC Guru Online oldalára, valamint, mivel a pályázat egyben tehetségkutató is, előfordulhat, hogy valaki a magazin cikkírói közé is bekerül. Ne feledjétek, a 2009-es pályázók közül került ki JohnBart, míg 2012-ben Mahmud, 2013-ban Lor, 2014-ben Dan, 2016-ban bodak, 2017-ben pedig SteelSaint csatlakozott ilyen módon a PC Guru íróinak táborához.

Ha kedvet kaptatok a jelentkezéshez, további információkat az aktuális pályázat leírásában, illetve a pályázathoz tartozó Gyakran Ismételt Kérdésekben találtok, én pedig ezúton is szeretnék sok sikert kívánni minden bátor jelentkezőnek.

apple-coffee-cup-5199.jpg