Akárhogy is nézzük, lassan már csak két hét van vissza az idei évből, és ez sajnos azt is jelenti, hogy vészesen közeledik a PC Guru aktuális Tesztelj Velünk! pályázatának a leadási határideje, egész pontosan még december 31. éjfélig várjuk nagy szeretettel az írásaitokat. Ne feledjétek, a legjobbnak ítélt cikk szerzője háromhavi előfizetést nyer, a különösen jól sikerült cikkek pedig az eredményhirdetés előtt az oldalra is kikerülhetnek, hogy mások is olvashassák őket!

check-class-desk-7103.jpg

Fontos információ lehet az is, hogy a pályázat idén nyáron megújult, kibővült, így már nem csak játékokról, hanem filmekről, sorozatokról is várjuk cikkeiteket. Egyedül arra figyeljetek, kérlek, hogy az írásotok hossza nem haladhatja meg szóközökkel együtt a 7000 karaktert (hogy pontosan hány karakteres a szövegetek, azt a Word is elárulja, ha a bal alsó sarokban található szószámra kattintotok)!

Közelednek az ünnepek, a póthétnek már vége, az igazi vizsgaidőszak meg úgyis januárban kezdődik, itt a téliszünet, az év végi nagy szabadságolási hullám, használjátok ki az időt, és írjatok kedvenc játékaitokról, filmjeitekről, sorozatotokról!