Lezárult a PC Guru megújult Tesztelj Velünk! pályázata, az elmúlt egy hét során pedig a legjobb beküldött írásokat is megismerhettétek, így már nem maradt más hátra, mint a nyertes kihirdetése. Mielőtt azonban kiderülne, hogy ebben a negyedévben ki diadalmaskodott, szeretném megragadni az alkalmat, hogy még egyszer köszönetet mondjak, amiért ennyien szavaztatok bizalmat az új pályázatnak. Sok írás érkezett, ráadásul a legtöbb kifejezetten ígéretes, színvonalas alkotás volt, alaposan lefáradtam, mire sikerült megtalálnom a legjobb tesztet, de végül csak összejött, szóval nem is húznám tovább az időt.

  • A győztes ezúttal Puddle lett, aki a Kingdom: New Lands kapcsán írt egy igen alapos és érdekes tesztet. Kérlek, a nevedet, címedet és e-mail címedet küldd el nekem vagy privát üzenetben, vagy a pályázat e-mail címére, hogy a nyereményedet, azaz a háromhavi PC Guru előfizetést, intézni tudjuk.

De ne csüggedjen az se, akinek ezúttal nem sikerült nyerni, hiszen idén lesz még egy alkalom a bizonyításra. A szemfülesebbek talán már észre is vették, hogy kiírásra került a következő pályázat, melyre december 31. éjfélig, azaz 2018 teljes hátralévő részében várjuk az anyagokat. A pályázat kiírása itt olvasható. Ne feledjétek, most már bármelyik játékról vagy filmről írhattok, ezért ha valaki úgy dönt, hogy az őszi játékdömping egyik nagyágyúját szeretné belesűríteni 7000 karakterbe (szóközökkel), annak sincs semmi akadálya!

pc-guru-tesztelj-velunk-banner-01.jpg