• A The Walking Dead The Definitive Edition a sorozat összes évadját tartalmazza
  • Háromféle gyűjtői kiadásban jelenik meg

A Telltale The Walking Dead sorozata, ami 2012-ben rajtolt el, tökéletesen ragadta meg a Robert Kirkman által teremtett világ veszélyes és kegyetlen döntésekkel tarkított létét. A kis Clementine-t és a védelmezőjét, Lee-t főszerepbe állított első évad kritikai siker lett, mi is szerettük, a negyedik-ötödik epizód tesztjében Bate ezt írta: "A The Walking Dead egy olyan kalandjáték, ami főleg kalandot kínál, és nem játékot. Az egyik legjobb történettel és a legerősebb hangulattal bíró program az elmúlt évekből, már csak emiatt is érdemes játszani vele."

Hét év alatt négy évad és egy spin-off játék (Michonne) született, és miután a kalandosan befejezett negyedik évad is lezárul, megjelenik a The Walking Dead The Definitive Edition, ami az összes platformra elkészül, sőt jön három gyűjtői kiadás is, remek extrákkal. Igaz, az áruk is ennek megfelelően alakul, a legolcsóbb 100 dollárba, a legdrágább 350 dollár lesz, ami mai árfolyamon több, mint 100 ezer forintos költséget jelent. A következő pakkok jelennek meg: 

  • Protector Pack ($99.99) – “School for Troubled Youth” póló, Clementine & Lee jelvények, Kenny baseball sapka, egymásba rakható Clelemtine babák, és egy Diszko Brokkoli Plüss.

protector-pack-650x365.jpg

  • Guardian Pack ($249.99) – Az előző csomag minden elemét tartalmazza, plusz egy Clementine-t és Lee-t ábrázoló szobrot, egy Clementine Art nyomatot, mindezt egy exkluzív dobozba csomagolva, amiben  a Still not Bitten csapat tagjai is elrejtették az aláírásukat.

guardian-pack-650x365.jpg

  • Signature Pack ($349.99) – Mindent tartalmaz, amit az előző csomag, a nyomaton pedig megtalálható a Still not Bitten csapat, Robert Kirkman, és a szinkronszínészek aláírásai. Ebből a csomagből nem ezer, nem ötszáz, hanem összesen 100 darab készül, így a Signature Pack hihetetlenül limitált példányszámban jelenik meg.

signature-pack-1-650x365.jpg

Az előrendelések már elindultak, a Signature Pack-et persze a rajongók pillanatok alatt elkapkodták, de ezek a csomagok így is méltó módon zárják le ezt a nagyszerű sorozatot. Ti megveszitek valamelyik pakkot?