• Márciusban érkezik PS5-re a Terminator: Resistance Enhanced
  • Jövő nyáron új kiegészítők is várhatóak PC-re és PS5-re

A közelmúltban már voltak arra utaló jelek, hogy új kiadást kap a Terminator: Resistance, most pedig mindez immáron hivatalosnak tekinthető: a kiadó Reef Entertainment bejelentette, hogy érkezik a Terminator: Resistance Enhanced, méghozzá PS5 platformra, benne a PC-verzióhoz korábban megjelent frissítésekkel, valamint a vadonatúj Infiltrator móddal, melyben a T-800-ast irányíthatjuk majd.

tenyleg-felturbozott-kiadast-kap-a-terminator-resistance.jpg

Nem maradnak el természetesen a grafikai fejlesztések sem: 4K felbontásra, 60 fps képfrissítésre, részletesebb modellekre és textúrákra, valamint modernebb bevilágításra és effektekre számíthatunk. A töltési idők is rövidülnek (negyedannyit kell csupán várnunk, mint korábban), valamint a PS5 egyedi funkcióit is kihasználják majd, gondolva itt a DualSense kontroller ravaszaira vagy az Activities segítségekre.

A Teyon csapata két vadonatúj sztori DLC-n is dolgozik, melyek 2021 nyarán fognak megjelenni a PC és a PS5 verziókhoz. Utóbbi kapcsán pedig fontos tudnivaló még, hogy akinek PS4-re már megvan a játék, az ingyen megkapja majd egy nextgen frissítés formájában.