Jókora csúszással ugyan, de a tegnapi nap folyamán megtartottuk a tavaly decemberben meghirdetett Scribblenauts Unlimited nyereményjátékunk sorsolását, és a szerencsés nyertest értesítettük is e-mailben. Ha pedig már lezártunk egy játékot, akkor miért ne indíthatnánk egy másikat? Így is tettünk, és ezúttal egy steames Terrariát sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak egy hihetetlenül egyszerű kérdésre.

MI A FELADAT?

A feladat a következő: a lenti kérdés helyes válaszát írjátok meg nekünk a pcguru(kukac)pcguru.hu e-mail címre. Fontos, hogy a leveletek tárgya mindenképpen az legyen, hogy TERRARIA, és a helyes válasz mellé írjátok meg a neveteket is! Ha szeretnél nyerni, akkor a kért adatokat semmiképp ne hagyd ki a leveledből, mert a sorsolókalapba csak azok kerülhetnek be, akik a helyes megfejtés megadása mellett a fent kért apróságoknak is eleget tesznek.

MI A KÉRDÉS?

- Összesen hány teszt kapott helyet a 2014/01-es PC Guruban?

Mielőtt azt hinnétek, hogy ez a nyereményjáték csak azoknak szól, akik megvásárolták a januári magazint, eláruljuk, hogy a helyes válasz több helyen is fellelhető a PC Guru Online oldalán, többek között a lap megjelenéséhez kapcsolódó hírünkben is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

FONTOS INFÓK, OLVASD EL!

A nyereményjátékra 2014. január 19-én (vasárnap) éjfélig lehet jelentkezni, a sorsolást pedig 2014. január 20-án, hétfőn fogjuk megtartani, a szerencsés nyertest pedig e-mailben értesítjük. Sok szerencsét mindenkinek!

NAGYON FONTOS! A biztonság kedvéért újra leírjuk: a sorsolásban csak azok a játékosok vesznek részt, akik a helyes válasz mellett rendesen kitöltik az e-mail "tárgy" mezőjét, és megírják a nevüket is a levélben.