A tegnapi nap folyamán a The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztői dokumentációi kikerültek az internetre. A fájlokat egy CD Projekt RED alkalmazott Google Drive-járól fújták meg a hackerek, és tették közzé a történetet, szörny- és küldetésleírásokat tartalmazó anyagokat. Ezek érdekesek lehetnek azok számára, akik nem akarják a játékot teljes valójában élvezni, de azért a türelmeseknek is akad csemege.

Ilyen ínyencség az, hogy a The Witcher 4 már a CD Projekt RED tervasztalán fekszik. A Dualshockers szerint a következő Witcher-játékra több ponton is hivatkoznak a dokumentumhalmazban, főleg a döntéshozások következményei mutatnak egy, a Wild Hunt utáni program történetére.

Bár egy ilyen fejlesztői dokumentáció tartalmazhat olyan elemeket, amik tényleg csak kósza ötleteknek számítanak, és a végleges programból kikerülhettek, de maga a The Witcher 4 elkészültének lehetősége nem most merült fel először. Tavaly az E3 2013-on Marcin Iwinski igazgató és John Mamais producer célzott arra, hogy nem a harmadik játék lesz az utolsó, ami Andrzej Sapkowski univerzumában fog játszódni, sőt, még Geralt visszatéréséről is tettek említést.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!