TF2: Hiba az új rendszerbenPénteken elérhetővé vált a legújabb Team Fortress 2 update, ami a játék történetének az eddigi legnagyobb horderejű frissítése, így azt gondolhatnánk, hogy egy ideig most nem látunk semmi újítást, de ez nem így van, hiszen a Valve bevezetett egy új rendszert, amivel könnyebben lehet beszerezni a különleges fegyvereket. Egy baj van csak: ez még nem működik zökkenőmentesen.

A szisztéma lényege, hogy a régi achievement-rendszer mellett most az új fegyverek megszerzéséhez már az is elég, ha sok időt töltünk a játékban. Pár óra után már egy új pisztoly vagy lángszóró lehet a kezünkben, ám ezeket a cuccokat nem csak úgy kapjuk, meg is kell őket találni, viszont ez még nem működik rendesen. Számos bejelentés érkezett arról, hogy a játékosok nem kaptak semmit, vagy hogy a megfigyelő (spectator) mód során eltöltött idő is beleszámít abba, hogy mennyit játszunk. A Valve egyik tervezője, Robin Walker azonban a hivatalos blogon megnyugtatott mindenkit, hogy már dolgoznak az ügyön, és azt is elmondta, hogy amint kiküszöbölnek minden hibát, még több funkcióval látják el a játékot, például fegyvereket cserélgethetünk egymás közt, még több ritka tárgyhoz, például sisakokhoz juthatunk, illetve valamilyen módon befolyásolhatjuk a rendszert, hogy csak egy bizonyos tárgyat dobjon nekünk.

Ne feledjétek, a hétvégén bárki ingyenesen kipróbálhatja a játékot a Sniper/Spy Update tiszteletére, és ha megtetszett, most az eredeti ár feléért be is lehet szerezni azt.