• DLC érkezik a The Bard's Tale 4-hez, 2019 elején
  • Egy frissítés is jön, aminek premierdátuma még nincs

A The Bard's Tale 4: Barrow's Deep nem volt tökéletes program, erre a véleményre jutott Bryce kolléga, ezt pedig az inXile-nál is érezhették. A stúdió bejelentette, hogy már dolgoznak a játék DLC-jén és frissítésén, ami számos változtatást fog hozni a játékba. A DLC egy új dungeont jelent, aminek a fejlesztők a Royal Necropolis of Haernhold nevet adták, amelyben rengeteg mini-bossal, és két igazán nagy kihívást adó fő ellenféllel kell megküzdeni.

Ezzel együtt a játék további, a fejlesztők saját szóhasználatával élve "agyzsibbasztó" rejtvényt kap, aminek eredeti mennyiségét Bryce már az alapjátékban is soknak találta. Szerencsére nem kell minden rejtvénnyel megküzdeni, ugyanis a játék kap egy új dalt is, amelyet elénekelve kinyílnak majd a kapuk, de csak a fő küldetésben, ha minden meg akartok szerezni, akkor bizony szükség lesz a gondolkodásra, és a jó logikára.

Ez már a játék 2.0-s frissítésének része lesz. Hogy mit fog még tartalmazni az update? Például új tárgyakat, elf fegyvereket, új karakter-portrékat, gyorsutazási lehetőséget, kontroller támogatást és az inventoryban történő szűrés lehetőségét. Ezen kívül fog még érkezni a Mac és Linux támogatás is, de ennek nincs pontos időpontja, a fejlesztők először a DLC-t és az update-et szórják ki, csak ezek után fognak igazán nekiállni a portok elkészítésének.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!