• A The Crew 2 elhozza a legendás Harley-Davidson gyár motorjait is
  • Az első járgány, amire számíthatunk az Iron 883

A The Crew 2 a Ubisoft híresztelései szerint igyekszik beváltani azokat az ígéreteket, melyeket elődjének csupán megjelenése után egy évvel, a Wild Run kiegészítőre sikerült behoznia. Igaz, egyelőre túl sok újdonságot nem tudunk a játékról, utoljára az E3 2017 során láttuk mozogni, érdeklődőknek jó hír, hogy a bétára már most lehet jelentkezni.

Mint már tudjuk, számos versenyszámban, földön, vízen, levegőben is száguldozhatunk, és az sem volt titok, hogy két keréken is nekivághatunk majd a kihívásoknak – utóbbiak szerelmesei most még inkább örömködhetnek, a Ubisoft bejelentette, hogy a Harley-Davidsonnal kötött megállapodás értelmében felsaphatunk szelíd motorosnak is, és a híres gyártó járgányaival is roboghatunk.

“A Harley-Davidson egy legendás, világhírű márka, melyet könnyen azonosíthatunk az amerikai kultúrával. A partnerség tökéletesen illeszkedik a játékba, iszen a Harley-Davidson ugyanazt a szabad, kötetlen felfedezést szimbolizálja, mely a The Crew 2 készítése során inspirált minket” - nyilatkozta az Ivory Tower Studio menedzser-igazgatója, Ahmed Boukhelifa.

the-crew-2-harley-davidson.jpg