• Friend's Pass meghívóval bővült a Little Hope
  • Bekerült a játékba a Curator's Cut is

Befutott a The Dark Pictures Anthology: Little Hope legújabb frissítése, amely ingyenes újdonságokkal vértezi fel a Supermassive Games interaktív horrortörténetét.

Ezek közül az egyik a Friend's Pass rendszer, amely már ismerős lehet azoknak, akik játszottak az első felvonással, a Man of Medannel: a multiplayer Shared Story módot végigjátszhatjuk egy olyan barátunkkal, akinek nincs meg a játék. Fontos, hogy egyetlen alkalommal használhatjuk csak fel ezt a lehetőséget, így érdemes megfontolni, hogy kinek ajándékozunk egy közös végigjátszást – de ne késlekedjetek sokáig, az ajánlat ugyanis csak egy hónapig él. A Friend's Pass aktiválásához a játékostársunknak előbb le kell töltenie a Little Hope próbaverzióját a Steamről, a PS Store-ról vagy a Microsoft Store-ról.

A másik újdonság a Curator's Cut, amely egy kis extra azok számára, akik már eljutottak a történet végére, új végigjátszást indítva ugyanis új nézőpontokkal és jelenetekkel bővül a cselekmény. Mindemellett pedig a Little Hope teljes zenei anyaga is elérhetővé vált a népszerű zenestreamelő platformokon.