• A Man of Medan kap két többjátékos módot
  • A The Dark Pictures antológia négy éven át fog futni
  • Évi két játékot kapunk, ezek lazán kapcsolódnak majd egymáshoz

Az Until Dawn után a Supermassive Games nem egy folytatásba vágott bele, mivel szerettek volna kreatív szabadsággal közelíteni az új projekt felé, ám ezt egy Until Dawn 2 nem tette volna lehetővé. Így vágtak neki a The Dark Pictures antológiának, aminek első felvonása, a Man of Medan augusztus 30-án jelenik meg.

Ehhez kapcsolódik, hogy az első fejezet multiplayert is kap, ráadásul mindjárt két játékmóddal. A Shared Story egy kooperatív móka, ebben egy barátunkkal vághatunk neki a történetnek. Döntéseink természetesen hatással lesznek a sztorira, így akár el is szeparálódhatunk egymástól, külön úton járva, vagy megélhetjük ugyanazt a saját perspektívánkból.

A másik játékmód a Movie Night, ebben öt játékos vehet rész, akiknek meg kell adnia a nevüket és azt, hogy melyik szereplőt akarják irányítani. Aztán a sztori folyamán a program értesíti az illetőt, ha az ő karakterén a sor, ekkor felkaphatja a kontrollert és nekivághat a történet rá eső szakaszának felfedezésének.

Nos, ennyit a Man of Medanról. De mi a helyzet a többi résszel? Pete Samuels, a Supermassive vezérigazgatója elárulta, hogy jelenleg nyolc epizódot terveznek a The Dark Pictures antológiához, és évi két játékkal szeretnének előállni. Ezek mindegyike önálló alkotás lesz, de elvileg ugyanabban az univerzumban játszódik, és a narrátor szerepét betöltő Kurátor fogja összekötni az egyes részeket. Emellett több nagy meglepetést is terveznek nem csak a történet, de az egyes részek műfaját tekintve is. Ezekről persze nem akarnak előre semmit elárulni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!