• Április 5-én érkezik a The Division 2 első komolyabb tartalmi frissítése
  • Az Invasion – Battle for D.C. elérhetővé teszi az utolsó, Tidal Basin névre keresztelt erődöt
  • Valamint ezzel együtt a World Tier 5-t is

Körülbelül két hete jelent meg az Ubisoft legújabb nagyágyúja, a Tom Clancy’s The Division 2, melyben már a rajtkor is akadt bőven tartalom, most pedig a fejlesztők bejelentették, hogy április 5-én tovább bővül a végjáték. Ekkor fog ugyanis megjelenni az Invasion – Battle for D.C. névre keresztelt frissítés, mely több újdonságot is beemel a játékba.

division-2-tidal-basin-01.jpg

A legfontosabb ezek közül talán az, hogy megjelenik a negyedik, Tidal Basin néven futó erőd, és ezzel együtt a World Tier 5 is. Azoknak, akik már a World Tier 4-ben járnak, egyből elérhető lesz ez az új kihívás, mindenki másnak pedig természetesen előbb fel kell fejlődnie odáig. A World Tier 5-ben a maximális Gear score is megemelkedik 500 pontra, valamint bekerülnek a játékba az úgynevezett gear setek is, ezek közül az elsőt rögtön a Tidal Basin főellenfelének legyőzése után fogjuk megkapni.

De a végjáték már meglévő elemei is változnak egy kicsit: a fejlesztők ígéretük szerint belenyúlnak majd az úgynevezett megszállt küldetésekbe (invaded mission), valamint ez a küldetésfajta innentől kezdve a mellékküldetéseknél is felüti majd a fejét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!