A The Division 2 az úgynevezett „játék mint szolgáltatás” felfogás jegyében készül, ennek értelmében pedig a megjelenés után is bőségesen kapni fogunk hozzá különböző tartalmakat. Hogy ezek a kiegészítések ingyenesek lesznek, azt a Ubisoft illetékesei már a bejelentéskor is igyekeztek alaposan hangsúlyozni, most viszont egy trailer arról is lerántotta a leplet, hogy mire érdemes számítanunk.

A megjelenést követő évben összesen három nagyobb lélegzetvételű frissítésre, úgynevezett epizódra, érdemes számítanunk, melyek 2019 nyarán, őszén és telén érkeznek majd meg a tervek szerint. Ezek közül az első a D.C. Outskirts: Expeditions, mely a nevéhez hűen Washington környékére kalauzol el minket, ahol további két küldetésben harcolhatunk a város szabadságáért. Szintén ezzel az epizóddal érkezik egy új játékmód is, melyben egy eltűnt konvoj rejtélyét göngyölíthetjük majd fel.

A sorban a második az ősszel érkező Pentagon: The Last Castle, mely szintén elég beszédes címet kapott. Ebben az epizódban újabb küldetések mellett a Pentagonba hatolhatunk be, hogy felderítsük Amerika egyik legikonikusabb épületének a rejtélyeit. A harmadik epizódról sajnos még nem tudni sokat, azon túl, hogy ez fogja lezárni a The Division 2 első történeti blokkjának az ívét.

De a három ingyenes epizódon kívül is jönnek még frissítések: a készítők három új specializációt ígérnek a már bejelentett három mellé, illetve nem kell nyárig várnunk az új tartalmakra. Nem sokkal a megjelenés után ugyanis érkezik a Tidal Basin névre keresztelt Black Tusk erődítmény, mely csak arra vár, hogy elfoglaljuk, ezt pedig az Operation Dark Horus követi, mely az első nyolcfős raid lesz a The Division játékok történelmében.

Azok pedig, akik befizettek a Year 1 Pass néven árult szezonbérletre, további extrákra számíthatnak: egyrészt egy héttel korábban férhetnek majd hozzá az új küldetésekhez, a megjelenésük pillanatában kipróbálhatják az új specializációkat, valamint nyolc különleges megbízást is kapnak, melyek Washington elestét mutatják be egy kicsit jobban. Ezen felül pedig további vérdíjak és testreszabási lehetőségek is a rendelkezésükre állnak majd.

Ne feledjétek, a The Division 2 nyílt bétájára most hétvégén kerül sor, így mindenki megnézheti, milyennek ígérkezik az Ubisoft következő játéka.