A szolgáltatásként működő játékok egyik legsarkalatosabb pontja a végjáték: nincs is kiábrándítóbb élmény, mint amikor valaki az egyjátékos kampány végigvitele után azzal szembesül, hogy nem igazán tud mit csinálni a játékban. Tudják ezt a The Division 2 fejlesztői is, akik saját bevallásuk szerint rengeteg energiát fektettek a végjáték elkészítésébe, most pedig egy újabb trailerrel emlékeztetnek minket arra, mi minden vár ránk Washington D.C. helyrerakása után.

A legfontosabb és legmarkánsabb változás a kampányhoz képest az elit ellenségek megjelenése. A rejtélyes Black Tusk szervezett remekül kiképzett és felszerelt emberei valósággal elözönlik majd a várost, kontrollpontokat támadnak meg és támaszpontokat húznak fel, ráadásul az úgynevezett occupied Dark Zone-ba is betörnek majd. Hogy fel tudjuk velük venni a versenyt, három specializáció közül választhatunk: mesterlövészpuskával, robbanófejes nyílpuskával vagy gránátvetővel vághatunk majd vissza a rejtélyes, Washington D.C. elpusztítására szervezett hadseregnek.

Ha pedig ti is szívesen kipróbálnátok a végjátékot, esetleg a kampányra vagy a Dark Zone-ra lennétek kíváncsiak, jó hír lehet, hogy a The Division 2 a jövő hét végén (március 1-4.-ig) ingyenesen kipróbálható lesz a nyílt béta keretein belül!