Egy ideje már lehet tudni, hogy a The Division 2 a februári privát béta után március elején mindenki által kipróbálható lesz, most viszont az Ubisoft pontosabb részletekkel is ellátott minket, hogy mégis mire számíthatunk. Olyan nagyon nem fogunk meglepődni, nagyjából az vár ránk, amit a privát bétában is megtapasztalhattunk, ezúttal viszont már a játék legtöbb aspektusába kicsit mélyebben is belemehetünk.

A karakterünk például immár a nyolcadik szintig lesz fejleszthető, és kipróbálhatjuk vele egy új képesség, a Chem Launcher két variánsát is. A játszható főküldetések száma is kibővült: a Grand Washington Hotel és a Jefferson Trade Center mellé megkapjuk ezúttal a Viewpoint Museumot is. Az elérhető mellékküldetések száma nem változik, az továbbra is öt marad, viszont a Theater civil településen további két projektet is feloldhatunk majd, valamint új térképpel bővül a Skirmish PvP is, ez lesz a Capitol Ruins.

Minden más nagyjából változatlan marad a privát bétához képest: ugyanúgy megkapjuk a Dark Zone East parkjait, ahol belekóstolhatunk a Sötét Zóna egyedi világába, a végjátékot pedig egy úgynevezett invaded küldetés és az elérhető három karakterspecializáció képviseli.

A nyílt béta március 1-én, reggel 10-kor élesedik, és március 5-én, reggel tízkor ér véget. A fájlok előtöltésére február 28-án, reggel 10-től van lehetőségünk.

Ti ki fogjátok próbálni a játékot?