• Február 18-21. között várják a felhasználókat a The Division nyílt bétatesztjének szerverei
  • A mai napin még csak az Xbox One tulajdonosok lövöldözhetnek New Yorkban, 19-től azonban már PS4-en és PC-n is kezdetét veszi a bétateszt

Az Xbox One konzolokon játszó ügynökök már ma, vagyis február 18-án nekivághatnak a lerobbant New York városának, hogy megtisztítsák azt az utcákon tomboló bandáktól, de 24 órával később már a PS4 tulajdonosok és a PC-s társadalom képviselői is csatlakozhatnak hozzájuk. A szép számokat hozó zártkörű tesztben elérhető tartalomhoz képest egy vadonatúj küldetés várja majd a felhasználókat, sőt, a bétázásért még titokzatos játékon belüli ajándék is jár, amit a Uplay-en keresztül oldhatunk majd fel március 8-tól, amikor teljes pompájában megjelenik a The Division.

Addig azonban még lesz dolgunk bőven a Divízió szolgálatába állva, a szemfülesek pedig már előre le is tölthették a bétához szükséges termetes klienst, hogy az első lövések eldördülésekor már azonnal a frontvonalon harcolhassanak. Aki azonban még nem érzik elég felkészültnek magukat a bevetéshez, azok előbb megtekinthetik a Ubisoft Massive fejlesztőinek rövid videó tippjeit, hogy könnyebben boldogulhassanak a bétateszt hosszú órái során, mely február 21-én ér majd véget mindenki számára. Az alábbi videókból megtudhatjuk, hogy miket érdemes a HUD-on beállítani, hogy tudunk gyorsan csatlakoznin egy meccshez, hogyan készüljünk a keményebb ellenfelekkel vívott csatára, és hogy milyen úton-módon tudunk leggyorsabban játékon belüli fizetőeszközt termelni magunknak.