• Visszatérnek a The Division globális eseményei
  • Az Outbreak március 1-től március 5-ig
  • Az Assault március 8-tól március 12-ig
  • A Strike március 15-től március 19-ig
  • Az Ambush pedig március 22-től március 26-ig lesz játszható

Hamarosan második születésnapját fogja ünnepelni a Tom Clancy’s The Division, és bár a játék kezdetekben még nem tudott felnőni a vele szembe támasztott elvárásokhoz, mára már egy kifejezetten kellemes és tartalmas darab lett, hála a folyamatos fejlesztéseknek és bővítéseknek, mint például az 1.8-as patchnek.  

Ezt a mérföldkövet megünnepelendő, az Ubisoft összeállított nekünk egy rövidebb statisztikát a játék által produkált számokból. Ezek alapján eddig összesen 20 millióan vették meg a programot, és közülük 500 ezren fektettek 400 óránál többet New York megtisztításában. A Dark Zone óránként átlagosan 161 ezer ügynök életét követeli, míg Ramos összesen 55 millió alkalommal menekült meg a Lexington Event Center tetejéről.

Azonban a fő érdekesség mégiscsak a globális események visszatérte. Bár fontos megjegyezni, hogy ezúttal már nem egy hétig, hanem csak egy-egy hétvége erejéig tartanak, így aki meg akarja szerezni valamelyik titkosított szett hiányzó darabjait, annak valószínűleg sietnie kell majd. A pontos dátumok alapján az Outbreak március 1-től március 5-ig, az Assault március 8-tól március 12-ig, a Strike március 15-től március 19-ig, az Ambush pedig március 22-től március 26-ig lesz majd elérhető.