• A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited konzolon is CD-kulcsot használ
  • Ez a kód egyszer használatos, így a másodkézből vett játék semmit sem ér
  • Jelen állás szerint nincs mód arra, hogy egy használt kópiához új kulcsot vegyünk
  • A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited június 9-én jelenik meg Xbox One és PS4 konzolra

Friss: a Bethesda közölte, hogy a hivatalos fórumon leírtakkal ellentétben mégsem kell CD-kulcs a játék aktiválásához, elegendő a lemez a hitelesítéshez.

Eredetileg írtuk: Június 9-én jelenik meg Xbox One és PS4 konzolra a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, és habár az előfizetést eltörölték, a programot így is meg kell venni. A dörzsölt gamerek persze most arra gondolhatnak, hogy kicsit később egy használt példánnyal olcsón megússzák a dolgot, de sajnos rossz hírem van, ez itt nem fog működni.

A fejlesztők a hivatalos fórumon árulták el: akárcsak PC-n, itt is CD-kulccsal működik a játék, vagyis a dobozban lesz egy kód, amivel aktiválhatjuk a profilunkat, ez a számsor pedig többször nem használható fel.

Ez kizárja azt, hogy a konzolos hagyományoknak megfelelően a felhasználók továbbadjanak a megunt kópiájukon, ugyanis jelenlegi állás szerint semmilyen mód nincs arra, hogy a használt példányhoz új kódot váltsunk ki. Egyszóval, ha játszani akarsz, akkor mindenképpen teljes áron kell megvenni a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedet, vagy várni egy akcióra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!