A Bethesda és a Zenimax Online Studios bejelentette, hogy az The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited második kiegészítője, az Orsinium Windows és Mac gépekre november 2-án, Xbox One-ra november 17-én, míg PS4-re november 18-án jelenik meg 25 dolláros áron (ESO Plus tagság esetén természetesen a DLC benne foglaltatik az előfizetői díjban). Az orkok hazájába kalauzoló csomag árazása elsőre kissé borsosnak tűnhet, ám a Bethesda elmondása szerint jóval több, mint 20 órányi játékidőt kapunk cserébe a pénzünkért. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Így például több órányi szintfüggetlen PVE küldetés, két új, szóló- és csoportos játékra egyaránt alkalmas dungeon (az Old Orsinium és a Rkindaleft), a Wrothgar lakói és történelme által inspirált egyedi felszerelések és jutalmak, valamint egy Maelstrom névre keresztelt, egyjátékos aréna kapott helyet a tartalmas pakkban.
Bár a teljes kiegészítőre még pár hetet várni kell, a PC-n játszók már most belekóstolhatnak az Orsinium kiegészítő izgalmaiba, ugyanis az elérhetővé vált a publikus tesztszervereken.