Az áprilisban megjelenő The Elder Scrolls Online mindent elkövet, hogy kényeztesse az MMORPG-k elcsigázott rajongóit. Nem elég, hogy bejárhatjuk sorozat fantáziavilágának majdnem teles birodalmát, de még az uralkodó székébe is beülhetünk, hogy Cyrodiil császáraként megtestesítsük az élő isteneket.

Paul Sage, a játék fejlesztését direktáló ZeniMax Online főnök az OXM-nek adott exkluzív interjút, melyben a császárság intézményére is kitért. Talán nem nagy meglepetés, hogy a császári trónhoz PvP-n át vezet az út: a győzelmek, a gyógyítás, vagy épp az erődök megtartása XP-n és looton kívül szövetségi pontokat is ad a játékosoknak. Minél többet harcolunk, minél több erődöt tartunk a kezünkben, annál nagyobb a jutalom. Ha pedig az összes erőd a mi szövetségünk tulajdonában van, a legtöbb egyéni szövetségi pontot gyűjtött játékos császárrá koronáztatik.

"Azok a játékosok, akik elérik a császári rangot, egy teljesen új képességfát kapnak, ami a The Elder Scrolls Online alatti karrierjük során végig elérhető marad a számukra. Nem lesz könnyű császárrá válni, de úgy gondoljuk, hogy a játékosok nagyon fognak örülni annak, ha sikerül nekik. Ha elveszíted a trónt (azaz egy másik szövetség lép a tiétek helyére -- a szerk.), akkor a császári képességek meggyengülnek ugyan, de így is komoly tényező maradsz a harctéren." -- magyarázta Sage.

Ti terveztek a trónra lépni?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!