• Új részletekre derült fény a The Game Awards kapcsán
  • 12-15 vadonatúj játékot fognak bemutatni

A nagy eseményeket tekintve idén is a The Game Awards fog pontot tenni a videojátékos esztendő végére, ahol – ahogy minden évben – idén is láthatunk majd jó néhány új bejelentést és leleplezést. Hogy pontosan mennyit? Erre válaszolt a házigazda, Geoff Keighley egy Reddit AMA ("kérdezz bármit") keretein belül.

the-game-awards-kiderult-mennyi-uj-bejelentesre-szamithatunk.jpg

Összesen "egy bő tucat" olyan játék lesz, melyet a The Game Awards során fognak bejelenteni vagy itt láthatunk először mozgásban. Ebből úgy 12-15 darab jut majd a fő műsorra, de a félórás felvezetőben is kapunk majd várhatóan egy-két újdonságot. A bejelentések között lesznek nagy AAA-kategóriás játékok és kisebb címek is.

Maga a színpad Los Angelesben lesz, a jelöltek és a vendégek pedig virtuálisan csatlakoznak majd az adásba. Keighley elmondta ezt is, hogy az egyik átadó személyében egy régi álma is teljesült.

A nagyjából két és fél órás show itteni idő szerint péntek hajnalban, 1 órakor kezdődik, egy csokor új trailerre ébredhettek tehát, melyeket természetesen mind elhozunk majd nektek.