• Korábban megerősítették, hogy lesz többjátékos mód
  • A Factions tér vissza az első részből
  • Egy PS4 dobozán a felirat viszont mást állít

A Anthony Newman és Kurt Margenau játékdirektorok éppen tavaly júniusban árulta el, hogy a The Last of Us: Part 2-ben is benne lesz a többjátékos módként funkcionáló Factions játékmód. Ennek tudatában heves fejvakarást eredményezett a Redditen feltűnt, és lent is megtekinthető kép.

Ezen ugyanis egy, a Days of Play akció keretében megvásárolt PS4 doboza látható, rajta az alábbi felirattal, természetesen angolul: „a PlayStation Plus tagságot külön kell megvásárolni. A Marvel’s Spider-Man, a Days Gone, a God of War és a The Last of Us: Part 2 nem támogatja az online multiplayert.

the-last-of-us-part-2-no-multiplayer.jpg

Ezután jó kérdés, mivel állunk szemben. Hiszen Newmann és Margenau szavain túl más is egyértelműen utal arra, hogy a The Last of Us: Part 2-nek lesz többjátékos módja, például az a tény, hogy a Naughty Dog állást hirdetett többjátékos szerver programozóknak hat hónappal ezelőtt. A leírásban pedig kiderült, hogy a programhoz dedikált szervereket, játékbeli boltot és testre szabható karaktereket terveznek – ezek mind-mind többjátékos módra utalnak.

Szóval vagy a dobozon történt elírás, vagy a Naughty Dog tavaly óta kukázta a The Last of Us: Part 2-t, vagy a Factions valami más módon, esetleg önálló programként vagy később érkező kiegészítőként jelenik meg.