A múlt heti Ez történtben mutattunk nektek pár játékképet a The Last of Us Remasteredből, ám akkor még egy kicsit óvatosak voltunk, ugyanis egy japán oldalról sikerült ezeket előtúrni, miközben a Sony semmi ilyesfajta hivatalos anyagot nem adott ki. Nos, most már ez a hiányosság is pótlásra került, a cég ugyanis megörvendeztetett minket az első hivatalos képlopatokkal a tavaly év legtöbb díját beseperő játékának PS4-es átiratából.

A képek mellé egy élménybeszámolót is kaptunk, amiben Sid Shuman, közösségi média felelős beszélt egy kicsit a játékról. Elmondta, hogy nagyon szépen néz ki a The Last of Us 1080p natív felbontásban, az extra részletesség pedig egy kicsit tovább mélyíti a játékot. A főszereplők kidolgozottabbak lett, így már szinte tapintható a szakadt ruhájuk, a nagyobb felbontás mellett pedig az apróbb részletek sem vesznek el, mint például az, hogy ha Joel megsérül, vér folyik végig a karján.

Ezenkívül szebbek lettek az árnyékok, a magasabb felbontásnak hála kevésbé recések az élek, illetve, miután 60 fps-sel zakatol a játék, az eredeti kiadáshoz képest sokkal simább a kezelés, bár aki szeretné, az 30 fps-re is lekorlátozhatja a játékot. Ugyanígy vissza lehet állítani a kezelést, mely változott, mégpedig úgy, hogy a célzást és a lövést PS4-en az L2 és R2 gombok végzik, nem úgy, mint PS3-on, ahol ezért az L1 és R2 volt a felelős.

A The Last of Us Remastered július 29-én fog megjelenni. Te várod már?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!