Az eladósodott lakók ingatlanait a valóságban is elperelhetik a fejük fölül, és ez bizony a videojátékok világában sincs másként. Most a The Lord of the Rings Online-t üzemeltető Tribune-nél telt be a pohár, és kihírdették, hogy ha valaki 180 napja nem foglalkozott középföldei birtokával, akkor nemsokára jönnek a virtuális bulldózerek és elsöprik az elhagyatott házat a föld színéről.

Persze van mód elfeledett otthonunk megmentésére: a 11-es sorszámú frissítés először egy e-mailben figyelmeztet bennünket, onnantól kezdve 60 napunk van rá, hogy kifizessük a házra terhelt költségeket. Bizony, ha maradni akarunk, fizetnünk kell, de az épületben tartott ingóságaink akkor is lementődnek, ha hagyjuk, hogy takaros kis házikónk az állandóan fejlődő ingatlanpiac áldozatává váljon. A fejlesztők egyébként a hivatalos blogon azzal magyarázták az akciót, hogy az új jövevények egyre nehezebben találnak szabad ingatlant, és nem tudnak a barátaik közelébe költözni, mert mindenütt üresen kongó házak ácsorognak.

Szóval, ha még szeretnél játszani a The Lord of the Rings Online-nal, és a házadat is megtartanád, jobb, ha gyorsan cselekszel, mert a 11-es frissítés a jövő héten érkezik, és utána már nem lesz menekvés.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar -- megjelenés: 2007. április 24.; gépigény: CPU: P4 1.3 GHZ, memória: 1 GB RAM, VGA: 512 MB / DX9, 10 GB HDD