Nem akarom magamat ismételni a Stuffs (nálunk: Cuccok) nevű oldalág kapcsán, a véleményemet már minden hű olvasónk ismerheti. A PC Guru tavalyi 8-as számában mutattam be a Divatos H&M Cuccok című pakkot, mely abból a szempontból különlegesnek és újszerűnek volt mondható, hogy most először vállalt fel az EA direkt marketinget, azaz lett egy világcég cégére. Nos, a trend folytatódik, hiszen június közepén a szokásos 19,99 dolláros áron az idehaza is jól ismert IKEA nevével fémjelzett gyűjtemény fog a polcokra kerülni. Azt hiszem, az anyagról a hivatalos fülszöveg mindent elmond, így aztán, minden további kommentár helyett (saját fordításban), íme:

  • Változtasd simed nappaliját a kényelem és pihenés mennyországává a plüss Ektorp szófával, az egyedi Expedit tévéállvánnyal, a kiegészítő Leksvik kávézóasztallal, és az olyan elegáns dekorációkkal, mint amilyen a Vanna tükör.
  • Hozz létre egy merész, vibráló, és revitalizáló hálószobát az új Malm ággyal, a hozzáillő fiókos szekrénnyel, a formás Storm állólámpával, és a ragyogó IKEA PS szőnyeggel.
  • Kényeztesd simedet a rendet és termelékenységet minden bizonnyal előmozdító irodával, benne az elegáns Vika Hyttan íróasztallal, az inspiráló Kila asztali lámpával, a merész Helmer iratszekrénnyel, és a Lack cikkcakkos fali polccal.