Pontos megjelenési dátumot, egész pontosan dátumokat kapott a Telltale Games-féle The Walking Dead játék első és második szezonját összekötő DLC, a 400 Days, amelyet először az E3-on jelentettek be. Az IGN jelentése szerint minden platformon más és más időpontban várható a megjelenés e hónap folyamán:

  • Július 2., kedd -- PlayStation Network (Észak-Amerika)
  • Július 3., szerda -- PC / Mac (Steam, Telltale Games Store)
  • Július 5., péntek -- Xbox Live (világszerte)
  • Július 10., szerda -- PlayStation Network (Európa)
  • Július 11., csütörtök -- iOS (világszerte)

A 400 Days, ahogy azt a címe sugallja, a zombiapokalipszis első 400 napját meséli el egyetlen epizódban, öt szereplő, Vince, Wyatt, Russell, Bonnie és Shell szemszögéből. Sorsuk egy georgiai kamionparkoló közelében összefonódik, de hogy az odavezető eseményeket milyen sorrendben ismerjük meg, az csak rajtunk áll. Az alapjátékhoz hasonlóan a kiegészítő is komoly döntésekkel teli, fordulatos cselekményt ígér. Az ugyan nem világos, hogy a szereplők feltűnnek-e a következő részekben, az viszont biztos, hogy az első évadból a mentések átemelhetők, innét pedig továbbvihetjük majd őket a következő szezonra is.

The Walking Dead: The Game -- Megjelenés: 2012. április 24. -- Gépigény: CPU: 1 magos / 2000 MHz, RAM: 3 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 2 GB