Legalább egy éves hírnek érződik az, hogy a Telltale Games egy újabb Walking Dead mini sorozatot készít, ezúttal Michonne főszereplésében, pedig a bejelentés idén nyáron, az E3 forgatagában történt. A fejeltés azonban nem véletlen, a program ugyanis teljességgel a radar alatt repül, csak apróbb morzsákkal vagyunk kénytelenek beérni.

Most éppen Job J Stauffer, a Telltale Games fejese Twitteren újságolta el, hogy már kipróbálhatta a játékot, és hamarosan meg is fog jelenni. Egy másik tweetben azt is elmondta, hogy több mint három óra hosszúságú az első rész. Lehetséges, hogy még idén meg fog jelenni a sorozat első felvonása, mondjuk decemberben, a novembert ugyanis kitölti a Game of Thrones fináléja és a Minecraft harmadik része.

Természetesen a Michonne központú sorozat nem az egyetlen The Walking Dead projekt. A csapat már tavaly megerősítette, hogy lesz harmadik évad, Stauffer pedig most azt is elmondta: erről leghamarabb a The Walking Dead: Michonne fináléja után, tehát valamikor jövőre fognak csak beszélni részletesebben. 

the-walking-dead-michonne-alt.jpg