A TellTale Games a Steamen tette közzé a The Walking Dead: Season Two pontos megjelenési dátumát, ami nem más, mint december 17-e. A bejelentés mellé a játék Steam-oldalán még egy rövid szinopszist is felvázoltak. Figyelem! Aki még nem játszott a The Walking Deaddel (az mire vár?), annak a következők spoileresek lehetnek!

„Több hónap tel el az első évad eseményei óta. Clementine próbál egy biztonságos helyet keresni a világban. De hogyan maradhat életben egy kislány, amikor az élők épp olyan rosszak -- néha még rosszabbak --, mint a holtak? Clementine bőrébe bújva különböző szituációk és dilemmák fogják próbára tenni moralitásod és túlélési ösztönöd. Döntéseid és tetteid fogják formálni a történetet körülötted a 2012-es Év Játéka folytatásában.”

Nem szabad elfeledni, hogy az első évad és a 400 Days DLC mentései továbbvihetők, így az azokban meghozott döntéseink itt is érvényesülni fognak. A játék jelenleg még 10%-os kedvezménnyel előrendelhető a Steamen, mindössze 20,69 euróért (ebben természetesen az összes rész benne van), míg a megjelenés után 22,99 eurót fog kóstálni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!