A kis Clementine felnőtt a Telltale The Walking Dead sorozatának 2012-es indulása óta. A Robert Kirkman művén alapuló interaktív az elmúlt években ugyanúgy megkínozta a játékosokat, ahogy a televíziós széria a nézőket. Jó néhány nehéz döntést kellett benne meghozni, és ez a 2018. augusztus 14-én elrajtoló The Final Seasonban sem lesz másképp. A fejlesztő-kiadó most közzétette a játék első 15 percét, amihez a következő leírást mellékelte: 

"Hosszú évekig tartó utazása alatt szembe kellett néznie élőkkel és  járkálókkal, egy elhagyatott iskolában otthonra lelhet Clementine. A védelmezése azonban áldozatot is jelent. Clemnek fel kell építenie életét és vigyáznia kell AJ-re, egy árva fiúra, aki a családot jelenti a lánynak. Ebben a megragadó és érzelmes évadban neked kell meghatároznod a kapcsolataidat, harcolnod élőhalottakkal, és döntened arról, hogyan zárul Clementine története."

A The Walking Dead: The Final Season már előrendelhető a Steamen, 21,5 euróba kerül 10% kedvezménnyel. Alább látható a videóanyag, gyorsan nézzétek meg, aztán a premierig gyorsan játsszátok végig az eddigi évadokat, hogy friss élményekkel kezdjetek neki a sorozat zárásának!

trailert-a-comic-conro-a-the-walking-dead-the-final-season.jpg