A The Witcher Adventure Game című társasjáték digitális változata bétafázisba került, s azok, akik a GoG-n rendelték elő a The Witcher 3: Wild Huntot, már bel is kóstolhatnak. Mivel az akció még mindig tart, ha eme sorok olvasása után, közben vagy helyett gyorsan előrendeled az említett netes boltban a Witcher 3-at, még mindig van lehetőséged bekerülni a bétázásba. A dolog persze nem marad örökké így, szóval, ha nem akarod előrendelni a trilógia záródarabját, de majd kipróbálnád az Adventure Game-et, akkor a GoG-n pusztán egy e-mail cím megadásával feliratkozhatsz a várólistára.

Mindezek mellett a GoG-től Piotr Karwowsk tájékoztatott minket arról is, hogy mindez nemcsak egy digitális társasjáték bétája, hanem egy kicsit több annál: „türelmetlenül várjuk a visszajelzéseiteket a The Witcher Adventure Game zárt bétatesztjéről, amely egyben a GOG Galaxy nevű asztali kliens tesztje is.”

A The Witcher Adventure Game az év vége felé fog megjelenni PC-re, Androidra és iOS-re, valamint valós, fizikai változatban is a boltok polcaira kerül.

the-witcher-adventure-game-artwork.jpg